Lorem ipsum dolor sit amet, consecteter adipiscing elit.

Vestibulum hendrerit sem lectus, at tempor felis sagittis sed. Quisque ac leo non nunc porttitor molestie et id massa. Phasellus fringilla convallis nibh, nec aliquet mauris maximus ac. Phasellus id hendrerit nisi, eget tincidunt purus. Pellentesque nec justo augue. Fusce semper placerat nulla ut condimentum. Aliquam a purus congue, fringilla tortor porta, pulvinar leo. Ut in arcu vel eros tempus rhoncus sed at ipsum. Proin interdum malesuada dui eget iaculis. Etiam porta molestie aliquet. Nunc euismod rutrum nunc eget tristique. Aenean eget cursus nulla, nec consequat tortor. Proin eu bibendum ex. Etiam scelerisque lacus eu ipsum ultricies blandit.

Kom eten bij restaurant Vrij!

Kom eten bij restaurant Vrij, het leukste restaurant van Castricum! Restaurant Vrij biedt zijn gasten sinds mei 2014 gevarieerde gerechten in een gezellige huiselijke sfeer. Bij Sjoerd is de ideale plek om te genieten van de nu al veelbesproken keuken onder leiding van chef kok Kjellt. De legendarische hamburgers en karakteristieke grill gerechten zijn onderdeel van het uitgebreide menu. Naast eten kun je bij sjoerd terecht voor een gezellige borrel en div Belgische speciaalbieren als Duvel en goede wijnen voor een betaalbare prijs.


Gezellige sfeer

De sfeer van restaurant bij restaurant Vrij is niet in een paar woorden te omschrijven, als het al te omschrijven valt. Denk aan rock-n-roll, huiselijk, gezellig en gastvrij. Hier proef je een ouderwetse gezelligheid, maar dan wel in een ambiance met een duidelijke handtekening van eigenaar Sjoerd. Een oude Gibson gitaar, aan de met sloophout bekleedde muur, afgewisseld met een originele Herman Brood typeert Bij Sjoerd. Bij Sjoerd is een echte ontmoetingsplaats voor een ongedwongen avondje uit.

Centrum van Castricum

Restaurant Vrij ligt in het gezellige centrum van Castricum. Het strand van Castricum biedt een keur aan faciliteiten voor surfers, zwemmers, wandelaars en mensen die de zon op willen zoeken. Een bruisend nachtleven, de vele evenementen, braderie├źn en bloemen zijn slechts een greep uit het aanbod van deze levendige gemeente. Ook voor winkelend publiek keuze te over in de Dorpsstraat of winkelcentrum Geesterduin.