Zakelijk evenement

Vergaderen in huiselijke sfeer.

Ook zakelijk kunt u prima bij ons terecht. Middels de unieke ruimte achter ons restaurant bieden wij u een mooie locatie waar de nodige brainstormsessies, presentaties en trainingen kunnen plaatsvinden. De ruimte is voorzien van priv├ętuin en te reserveren voor halve of hele dagen. De vergadertuin is een ware inspiratie/rustruimte waar u even uw gedachten laat gaan en de Castricumse lucht inademt. Uiteraard wordt u voorzien van koffie en thee en zal er, indien gewenst, een heerlijke lunch geserveerd worden.
Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en wij zorgen dat onze informele, ongedwongen sfeer uw volgende vergadering net dat beetje extra geeft.


Arrangementen & faciliteiten

U zoekt een zakelijke locatie of een ruimte waar uw een personeelslid in het zonnetje wilt zetten? Wij denken met u mee! Naast onze vaste arrangementen kunt u ook uw eigen wensen doorgeven, zodat wij uw bijeenkomst op maat kunnen organiseren. 


RESTAURANT VRIJ
Dorpsstraat 77
1901 EJ, Castricum
T: 0251 825500

U kunt een aanvraag doen voor een zakelijk evenement door het formulier in te vullen
Indien u geen bevestiging krijg van ons, graag even contact opnemen, u krijgt namelijke altijd een bevestiging van ons via de mail.